Vergaderlocatie Vila de Merel

Over mmArt

Hilde Mulder en Jan Monkelbaan zijn ooit begonnen in een antiekzaak aan de Singel in Amsterdam. Daar is de basis gelegd voor het succesvolle concept mmArt. Aan de Boulevard 4 te Zeist runnen ze nu al meer dan 8 jaar een prachtige vergaderlokatie in het statige huis de Merel.

In huize de Merel komen kunst, werken en leven samen. Het is de basis voor het gezin Monkelbaan. Daarnaast heeft Hilde er haar atelier en vergadercentrum.

De ambitie van mmArt is van huize de Merel een centrum van kunst en ontmoeting te maken. Daarbij is het accent zowel op kunst (exposities), als op ontmoetingen (vergaderingen, trainingen). Huize de Merel biedt vele inspirerende mogelijkheden, in het centrum van het land, in een oase van rust.

Hilde is uw gastvrouw die adviseert en begeleidt op basis van uw concrete vergader wens. Met haar kennis kan ze invulling geven aan uw ideeën voor een meeting en deze realiseren in een prachtige inspirerende omgeving.

Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook van een prima lunch genieten. Kijk verder op deze site of neem contact met ons op als u meer wilt weten. Wij zijn u graag van dienst met een voorstel op maat.

Hilde Mulder en Jan Monkelbaan